WINNAARS  CAMPING OLMENVELD

1984: het eerste jaar dat er op de camping gereden werd. De baan was 6 meter korter als gewoonlijk. In de pauze werd een rondrit over de camping gedaan waarbij Ab Paauwe in alle talen vertelde wat er gaande was.

1985: de wedstrijd werd geopend door Mart Nieuwenhuize zelf. Hij viel hiermee van zijn paard en raakte een paal maar had gelukkig geen ernstige schade. Lein Langebeeke won deze wedstrijd.

 

1986: Marcel van de Broeke won met 20 van de 20 ringen de wedstrdijd. Adrie Verhage won de pollepel.

1987: wederom was de winst voor Marcel van de Broeke ditmaal stak hij alle 22 ringen in. De pollepel was voor Jan Gideonse.

1988: er werd door Bram Francke (de wedstrijdleiding) een geldprijs uitgeloofd voor diegene die de 10mm ring wist te steken. Dit gebeurde 3 keer. Krijn Coppoolse won zowel de wedstrijd als de pollepel.

1989: met goede supporters aan de kant won Paul van de Broeke deze wedstrijd door alle 23 ringen te steken. Conno Francke won de pollepel.

1990: een “familiewedstrijd”met 5 broers van de familie Christiaanse en 5 broers van de familie van de Broeke. Maar Lein Langebeeke won deze editie op de camping met 19 ringen uit 19 beurten. Jos Gideonse won de pollepel.

1991: Krijn Coppoolse was dit jaar goed in vorm, ook op de 3e afdelingswedstrijd eiste hij de winst op en stak hiervoor alle 20 ringen in.

1992: er verschenen 26 deelnemers aan de start waarvan Krijn Coppoolse zich winnaar mocht noemen. De pollepel werd eigendom van Jos Gideonse.

1993: er waren 5 deelnemers die alle 20 ringen gestoken hadden. Dit waren de bovenste 5 deelnemers van het bord. Hiervan werd Dennis Willeboordse de winnaar. Krijn Coppoolse nam de pollepel mee naar huis.

1994: de baan kreeg weer een gewone afmeting want we verhuisden naar de “achterkant”van de camping. Krijn Coppoolse had geen problemen met de verhuizing hij won met alle 16 gestoken ringen de wedstrijd en de pollepel.

1995: dit jaar zijn de hoofdprijzen voor de gebroeders Gideonse. Jos wint met alle 21 ingestoken ringen de wedstrijd en Jan neemt de pollepel mee naar huis.

1996: Krijn Coppoolse won deze wedstrijd met alle 15 gestoken ringen. Voor de pollepel was een verassende winnaar Bert van de Broeke.

1997: de hoofdprijzen  (1e beker en pollepel) gingen naar 1 winnaar en dat was Krijn Coppoolse.

 

1998: we verhuizen van het veld achter de camping op het veld naast de camping. Alle prijzen werden verdeeld. Dennis Willeboordse won met 16 uit 16 ringen de wedstrijd. De damesbeker was voor Monique Vreeke en de pollepel ging met Krijn Coppoolse mee.

1999: zoals 2 jaar geleden was er maar 1 winnaar en dat was Krijn Coppoolse.

2000: dit jaar was het jubileumjaar want onze vereniging bestond 50 jaar. Er werd een speciale wedstrijd van gemaakt want er werd in koppels gereden. Het beste koppel werden Abco Jobse en Jennie Paauwe. De winnaar van  de wedstrijd met 12 uit 12 ringen was Krijn Coppoolse. De pollepel ging naar Paul van de Broeke en Lieneke Reijnierse won de damesbokaal. Met het stoeltjes rijden was André van Maldegem het slimst.

2001: na 18 beurten was Krijn Coppoolse de winnaar en won Dennis Willeboordse de pollepel. Simone van de Driest was de beste dame en won de damesbeker.

2002: stormachtig weer dus na 12 beurten was de wedstrijd gestaakt. Krijn Coppoolse was het beste bestand tegen een windje en won met 12 uit 12 ringen. Lieneke Reijnierse won de damesbeker en Marcel van de Broeke won de pollepel.

 2003: weer een jaar met verschillende winnaars. Dennis Willeboordse won met 17 uit 17 ringen de wedstrijd, Krijn Coppoolse legde beslag op de pollepel en Jennie Paauwe won de damestroffee.

2004: er waren 11 beurten gereden en Krijn had ze alle 11. hij won de wedstrijd en de pollepel. Lieneke Reijnierse won de damesbeker.

2005: alle prijzen waren ditmaal verdeeld. Dennis Willeboordse had alle 15 ringen en won. De pollepel ging met André van Maldegem mee en Moniek Corbijn won de damesbeker.

2006: na 20 beurten in de hitte had Krijn Coppoolse zijn hoofd koel gehouden en won de wedstrijd met alle 20 ringen. Moniek Corbijn won de damesbeker en Sebastiaan Sturm de pollepel.

2007: een wedstrijd inclusief veteranen Adrie Verhage en Ab Paauwe. Zij waren niet goed genoeg om Dennis Willeboordse te verslaan. Hij stak alle 17 ringen en won de kamp. Maarten Spiljard won de pollepel en Moniek Corbijn mocht de damesbeker houden zij won voor de 3e keer op rij  dit exemplaar.

2008: meneer de voorzitter gaat met de hoofdprijs aan de haal. Dennis Willeboordse stak alle 20 ringen en moest nog 3 rijders in de kamp verslaan. Jennie Paauwe won de damesbeker en Sebastiaan Sturm had de pollepel.

2009: dit jaar voor de 25e keer ringrijden op de camping. Vandaar dat iedereen verkleed is. Wie de winnaar zal zijn is nog onbekend. De winnaar mag tegen alle winnaars van de afgelopen jaren kampen om een grote beker. Dit zal aan het einde van de dag gebeuren.

Winnaar deze dag is geworden Sebastiaan Sturm met alle ringen ingestoken (14 stuks)

De grote winnaar van de camping deze wedstrijd is geworden Krijn Coppoolse. Hij won de beker van alle winnaars. De damestroffee ging naar Jennie Paauwe en de pollepel was voor Ingmar Alewijnse die op aan elkaar gelaste ringen is verreden (2 ringen van dezelfde diameter in de bus). Bram Francke was het mooist gekleed als André Hazes hij was deze dag speaker.

    

 

 

 

 

 

 

  

Nieuws

 

De wedstrijdagenda voor het seizoen 2020 is bekend, deze vind u terug onder het 'kopje' wedstrijdagenda.