U zit nu in het kopje `foto´s`en hieronder staat een link waarmee u bij de foto´s terecht kan komen. Deze foto´s zijn gemaakt tijdens de wedstrijden en geven u hopelijk een goede inpressie van de dag. De meeste foto’s zijn gemaakt door Joram Bassie en Chantal de Later. Als u foto's met ons wilt delen kunt u die mailen naar ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


NAAR DE FOTO'S.

Nieuws

De uitslag en de foto's van het sjezenrijden in Gapinge staan op de website.

Donderdag 15 augustus jl. reden er verschillende leden van onze vereniging mee tijdens de 2e folkloristische dag in Middelburg. Hierbij zijn er weer mooie prijzen gewonnen door onze leden. Allereerst is het niet alleen de strijd om het Zeeuws Kampioenschap maar ook in de versiering zijn er prijzen te winnen. Elvira Reijnierse won de 5e plaats voor de trekpaarden en Naomi van den Broeke de 3de plaats voor de overige rassen.

Rick Eckhardt won de 13e beker, Sebastiaan Sturm de 9e. Krijn Coppoolse nam de 5e beker mee naar huis. Andre van Maldegem wist het beeldje van prinses Beatrix te bemachtigen en daarmee de 1ste beker. Allen van harte gefeliciteerd!

 

 Foto: Rianne Lous (www.wakzag.nl)