U zit nu in het menu `uit de oude doos`en aan de linkerzijde kunt u kijken naar oude foto´s van onze vereniging maar ook de eerste papierwerken die letterlijk uit een oude doos zijn gekomen. Uw kunt foto´s terug zien van het sjeesjesrijden en ringrijden, oude uitslagen van de wedstrijden, uitnodigingen voor demonstraties en oude krantenknipsels. Heeft u zelf nog wat moois in een oude doos op zolder of in een plakboek mag u hiervoor gerust contact opnemen met een van onze bestuursleden. Veel kijk en leesplezier in de `oude doos`.

Nieuws

De uitslag en de foto's van het sjezenrijden in Gapinge staan op de website.

Donderdag 15 augustus jl. reden er verschillende leden van onze vereniging mee tijdens de 2e folkloristische dag in Middelburg. Hierbij zijn er weer mooie prijzen gewonnen door onze leden. Allereerst is het niet alleen de strijd om het Zeeuws Kampioenschap maar ook in de versiering zijn er prijzen te winnen. Elvira Reijnierse won de 5e plaats voor de trekpaarden en Naomi van den Broeke de 3de plaats voor de overige rassen.

Rick Eckhardt won de 13e beker, Sebastiaan Sturm de 9e. Krijn Coppoolse nam de 5e beker mee naar huis. Andre van Maldegem wist het beeldje van prinses Beatrix te bemachtigen en daarmee de 1ste beker. Allen van harte gefeliciteerd!

 

 Foto: Rianne Lous (www.wakzag.nl)